masina de tuns gazon electrica/... 1
masina de tuns gazon electrica/... 2
masina de tuns gazon electrica/... 3
masina de tuns gazon electrica/ BRONTO B-Mow E33/ latime de lucru 33cm/ putere 1200W 1
masina de tuns gazon electrica/ BRONTO B-Mow E33/ latime de lucru 33cm/ putere 1200W 2
masina de tuns gazon electrica/ BRONTO B-Mow E33/ latime de lucru 33cm/ putere 1200W 3

masina de tuns gazon electrica/ BRONTO B-Mow E33/ latime de lucru 33cm/ putere 1200W

ROD-467677

Mașina de tuns gazon Bronto B-mow E 33 este recomandată pentru peluze medii. Ghidonul complet pliabil și mânerul central face ca acest model să fie foarte ușor de depozitat și de transportat. B-mow E 33 dispune de un coș colector cu o capacitate de 30 de litri, dar, în funcție de tipul de tundere ales, se poate utiliza și fără coș colector, prin urmare, timpul de tundere al gazonului va fi semnificativ redus.
ZA33
- 499,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

125.01 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

masina de tuns gazon electrica/ BRONTO B-Mow E33/ latime de lucru 33cm/ putere 1200W - Caracteristici

 
Masina tuns gazon el. 33cm B-Mow E33 1200WCu un raport intre calitate si pret si de neegalat si cu un design atragator acest model este solutia ideala pentru gradina ta.Pentru o performanta cat mai buna se recomanda evitarea suprasolicitarii motorului prin taierea ierbii ude sau folosirea masinii de tuns cu cosul decolectare plin.Datorita formei ergonomice puteti taia gazonul si in zonele mai putin accesibile din apropierea gardurilor sau bordurilor.Acest utilaj permite tunderea gazonului la o inaltime de 20 mm, 40 mm si 60 mm, trei inaltimi mai mult decat suficiente avand in vedere ca gazonul este intr-o continua crestere.Avantajele unei masini de tuns iarba electrice Masina de tuns are o constructie compacta si greutate redusa. Acest lucru face ca depozitarea sa fie usoara si confortabila Este o masina silentioasa si nepoluanata pentru ca sursa de energie utilizata este curentul electric Foarte usor de utilizat si de intretinut Maner rabatabil pentru usurarea transportului Inaltimea de taiere se stabileste prin reglarea rotilor fata de sol Disponibile trei inaltimi de taiere mica - 20 mm; medie - 40 mm; inalta - 60 mm Carcasa rezistenta la socuri este din polipropilena
5 Produse
No reviews

masina de tuns gazon electrica/ BRONTO B-Mow E33/ latime de lucru 33cm/ putere 1200W - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.