masina de tuns gazon pe benzina Cub... 1

masina de tuns gazon pe benzina Cub Cadet XM2 DR46/ latime de lucru 46cm |Honda:GCV·160

Cub Cadet

ROD-467651

Mașină de tuns gazonul Cub Cadet XM2 DR64 dotat cu un motor puternic Honda în 4 timpi este cel mai mare ajutor în gospodăria dumneavoastră cănd vine vorba de tunderea gazonului. Avănd o lățime de lucru de 46cm și o înălțime de lucru reglabilă central în 6 trepte între 20-90mm este recomandat pentru suprafețe de până la 760mp.& &
12AQYADQ603
- 4.999,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

262.66 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

masina de tuns gazon pe benzina Cub Cadet XM2 DR46/ latime de lucru 46cm |Honda:GCV·160 - Caracteristici

 
Platforma generoasa de 46 cm, din aluminiu turnat sub presiune, a modelului XM2 DR46 este deosebit de robusta si este protejata de bare de protectie frontale si laterale rezistente. Tehnologia 3T de la Cub Cadet, o geometrie special dezvoltata in interiorul carcasei masinii de tuns iarba, asigura o colectare super eficienta a ierbii printr-un tunel turbo in cosul colector cu capacitate de 65 l, dotat cu capac de praf. Indicatorul de umplere a cosului inseamna ca puteti vedea dintr-o privire cand este timpul sa goliti colectorul. Inaltimea de taiere poate fi reglata central, in 6 trepte intre 20-90 mm pentru a se adapta la conditiile la care este expus. Pentru o mai mare flexibilitate de utilizare, functia 3in1 asigura o pana de mulcire optional. Puterea si performanta remarcabila sunt asigurate de motorul Honda GCV in patru timpi. Datorita sistemului anti-vibratii si manerului ergonomic Vibex, vibratiile sunt reduse la minimum. Utilajul beneficiaza de o transmisie variabila cu sase viteze, astfel incat puteti seta viteza perfecta atunci cand acoperiti pana la 750 de metri patrati pe ora. Ghidonul reglabil pe inaltime si rotile de calitate superioara, fiecare cu rulmenti duble cu bile, asigura o cosire lina si confortabila si durabilitate.
3 Produse
No reviews

masina de tuns gazon pe benzina Cub Cadet XM2 DR46/ latime de lucru 46cm |Honda:GCV·160 - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.