masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 1
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 2
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 3
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 4
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort/ 1
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort/ 2
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort/ 3
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort/ 4

masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort/

ROD-467638

Masina tuns gazon baterie 42cm, AL-KO 42.2 Li Comfort (Masina tuns iarba) cu reglare centrală convenabilă a înălțimii de tăiere în 7 poziții, intre 30-75mm. Latimea de taiere este de 42cm. Masina de tuns gazonul este recomandat pentru suprafete de pana la 800mp. Este echipata cu o cutie de colectare de 65l. 
123009
Stoc epuizat
- 3.799,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.


Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

201.68 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort/ - Caracteristici

 
Modelul compact de la AL-KO impresioneaza prin carcasa sa robusta din tabla de otel. Tehnologia modelului AL-KO 42.2 Li Comfort este dezvoltata in Germania si produsa in Austria. Datorita componentelor inovatoare, cum ar fi bateria litiu-ion cu indicator al nivelului de incarcare, AL-KO 42.2 Li Comfort este un partener pe termen lung pentru gradina dumneavoastra. Este dotat cu un compartiment pentru pana la doua baterii cu Sistem de descarcare echilibrata pentru o durata maxima de functionare, descarcarea delicata a bateriilor si o durata de viata lunga. Pornirea este sigura datorita cheii cu soclu. Bateria litiu-ion de 36 de volti asigura o munca eficienta pe peluze de pana la 800 mp. Datorita celulelor Li-Ion, aceasta baterie este extrem de durabila. Afisajul LED integrat permite sa se vada cu usurinta cand trebuie reincarcat. Bateria se incarca in 90 de minute. Reglarea centrala convenabila a inaltimii de taiere in 7 pozitii, cu inaltimea de taiere reglabila intre 30-75 mm. Cutia mare de colectare cu indicator al nivelului de umplere are o capacitate de 65l. Bara de ghidare ergonomica si rotile cu rulmenti cu bile va permit sa tundeti gazonul cu putina oboseala. Bateria inclusa este potrivita pentru toate masinile din familia AL-KO ENERGY FLEX.
No reviews

masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort/ - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.