masina de tuns gazon pe benzina MTD... 1

masina de tuns gazon pe benzina MTD Smart 46 SPO/ latime de lucru 46cm

ROD-467648

Mașină de tuns gazon 46 SPO 3-în-1. această mașină de tuns tuns gazonul are 3 functii: evacuare prin spate, colectore in sac, și mulcire, tehnică care constă în lăsarea ierbii tăiate pe gazon, pentru a se transforma în urma descompunerii într-un fertilizant natural. Puteti utiliza oricare din functii, masina de tuns MTD SMART 46 SPO fiind o masina versatilă. Mașina de tuns are o lățime de tăiere de 46cm, iar înălțimea de tăiere este reglabilă central în 7 trepte între 25-75mm. Cu un coș de colectare de 60 L este recomandat pentru o suprafață de pănâ la 1000 mp.&
12A-H3MK600
- 1.983,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

109.40 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

masina de tuns gazon pe benzina MTD Smart 46 SPO/ latime de lucru 46cm - Caracteristici

 
MASINA TUNS GAZON MTD Smart 46 SPO Aceasta masina de tuns gazonul face parte din gama Smart de la MTD. Usor de manevrat, fiabil si robust, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine masinile de tuns gazon din gama SMART. Motorul MTD ThorX garanteaza fiabilitate maxima iar efortul depus de catre utilizator va fi la cote minime. Pentru intretinerea peluzei, MTD ofera produsul potrivit pentru fiecare pasionat de gradina,de la pasionatul incepator la gradinarul experimentat. Pe langa raportul calitate-pret excelent, produsele MTD combina tehnologia inovatoare, confortul exceptional si designul unic! Avantajele unei masini de tuns gazonul MTD SMART 46 SPO Ofera o autonomie si o independenta mare in comparatie cu masinile de tuns gazon electrice Recomandata pentru peluze mari de pana la 1000 m2 Motor fiabil si puternic de la MTD Echipat cu motorul ThorX 35 de 132 cm3, acest motor asigura un consum redus de combustibil si este silentios in acelasi timp Depozitare usoara datorita ghdonului pliabil 7 trepte de reglare a inaltimii de taiere 25 mm-75 mm Reglarea inaltimii de taiere se face centralizat cu ajutorul unei singure manete Cos colector foarte incapator avand volumul de 60 l Aceasta masina de tuns iarba 3 in 1 are 3 functii colectore in cos, evacuare prin spate dar si posibilitatea de mulcire!
5 Produse
No reviews

masina de tuns gazon pe benzina MTD Smart 46 SPO/ latime de lucru 46cm - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.