Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 1
Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 2
Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 3
Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 4
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 34 E Comfort/ latime de lucru 34cm | putere 1200W 1
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 34 E Comfort/ latime de lucru 34cm | putere 1200W 2
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 34 E Comfort/ latime de lucru 34cm | putere 1200W 3
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 34 E Comfort/ latime de lucru 34cm | putere 1200W 4

Masina de tuns gazon electrica AL-KO 34 E Comfort/ latime de lucru 34cm | putere 1200W

ROD-467603

Mașin de tuns gazon compactă AL-KO 34 E Comfort, cu lățimea de tăiere de 34 cm, este deosebit de impresionant și ideal pentru grădinile mici și sinuoase, pentru colțuri și margini. Mașina ușoară cu roți ușoare XL și mâner din cauciuc moale este mașina de tuns iarba electrică optimă pentru începători și pentru proprietarii de grădină mai în vârstă - deoarece este foarte ușor de împins astfel poate fi ghidată în siguranță fără prea mult efort.
112857
- 899,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

225.22 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Masina de tuns gazon electrica AL-KO 34 E Comfort/ latime de lucru 34cm | putere 1200W - Caracteristici

 
Masina de tuns iarba electrica este ajutorul dumneavoastra perfect pentru ingrijirea gazonului orice zona rezidentiala, datorita functionarii fara emisii si silentioasa. Functionarea prin cablu permite lucrul neintrerupt, fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la timpul de incarcare sau de realimentare - si fara a transporta greutatea suplimentara a unei baterii sau a unui rezervor de benzina. Rezultatul o cosire lina, verde, cu o greutate redusa si mult confort de conducere. Pentru siguranta dumneavoastra Datorita intrerupatorului de siguranta cu descarcare de tensiune a cablului, pornirea si utilizarea motocositoarei sunt sigure - descarcarea de tensiune a cablului protejeaza impotriva deconectarii neintentionate a circuitului de alimentare. Cu o latime de taiere de 34 cm, aceasta masina de tuns iarba electrica c este ajutorul manevrabil pentru gradinile de pana la 300 mp. Isi arata punctele forte in special in spatii restranse si oriunde este necesara o cosire precisa si silentioasa. Motorul electric silentios de 1.200 W al masinii de tuns iarba, care cantareste doar 15 kg, asigura o distanta buna pentru inaltimi de gazon de pana la aproximativ 70mm. Inaltimea de taiere poate fi reglata central in 6 pozitii. Rotile usoare XL 145155 mm, impreuna cu greutatea redusa, permit ca masina de tuns iarba sa fie condusa lin, fara efort si, mai ales, in liniste, fara a exercita forta - ideal si pentru femeile care se ocupa de gradinarit sau pentru persoanele in varsta care apreciaza manevrarea fara efort. Datorita formei aerodinamice a carcasei si a deschiderii mari, resturile taiate sunt prinse in mod optim, iar cutia de colectare a ierbii de 37L cu indicator de nivel si maner de tramsport pentru o golire usoara. Ghidonul pliabil asigura depozitarea cu economie de spatiu a acestei motocositoare electrice usoare.Avantajele unei Masini de tuns gazon AL-KO 34E ComfortTunderea gazonului silentios, fara emisii si in sigurantaCompacta si manevrabila, perfecta pentru peluzele mici Reglarea inaltimii de taiere cu un singur maner Cutie de colectare de 37l cu indicator de nivel de umplere
5 Produse
No reviews

Masina de tuns gazon electrica AL-KO 34 E Comfort/ latime de lucru 34cm | putere 1200W - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.