Masina taiere iarba inalta/ defrisare... 1

Masina taiere iarba inalta/ defrisare PUBERT TOUNDRA 60H

Pubert

ROD-467714

Masina taiere iarba inalta, defrisare 60cm PUBERT TOUNDRA 60H |Honda:GCVx200 cc 2.8kW 7+1v,dif.bl.
5000020203
- 16.049,99 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

824.20 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Masina taiere iarba inalta/ defrisare PUBERT TOUNDRA 60H - Caracteristici

 
Masina taiere iarba inalta, defrisare PUBERT TOUNDRA 60HTOUNDRA, SEMI-PROFESIONALA CU AVANTAJE PROFESIONALE!Toundra taietorul forestier permite eliminarea eficienta a ierburilor inalte si a arbustilor pe orice tip de teren, cum ar fi pajistile sau tufisurile, si este perfecta pentru suprafetele care depasesc 5000 m.Cele 7 roti dintate ale acestuia permit adaptarea masinii la densitatea vegetatiei. Treapta sa inversa ajuta la extragerea periei.Ghidonul poate fi ajustat pentru a se potrivi dvs. De asemenea, este reglabil lateral, ajuta utilizatorul sa ramana pe partea laterala a masinii in timpul cosirii. Fara sa se loveasca de copaci si sa lucreze eficient langa zid, gard viu, imprejmuire ....Pentru a proteja motorul impotriva socurilor, mijloacele de tuns sunt decalate de arborele de actionare. Acest taietor are o latime de taiere de 23,6 , echipat cu o lama profesionala de mulcire pentru a efectua orice vegetatie de taiere. Puntea sa de taiere oscilanta este adaptata in mod eficient pentru fiecare teren si este echipata cu derapaje pe care le puteti regla pentru a va adapta masina la nevoile de lucru, fie cositul inalt de iarba, fie dezagregarea tufisului.Setul de lant accesoriu este adaptat pentru a inlocui lama daca taietorul forestier lucreaza pe camp cu cioturi de copaci sau pietre.TOUNDRA a rulat roti spate plate si exista o maneta opriti motorul pe ghidon pentru siguranta dumneavoastra.Acest model Toundra este intermediarul intre L Junior si L Senior. Poate fi vazut ca unul semiprofesional, cu echipamente si beneficii profesionale.Foarfecele forestiere TOUNDRA sunt create si fabricate in Franta de PUBERT.
5 Produse
No reviews

Masina taiere iarba inalta/ defrisare PUBERT TOUNDRA 60H - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.