suflanta frunze pe baterie MTD BLB... 1
suflanta frunze pe baterie MTD BLB... 2
suflanta frunze pe baterie MTD BLB 40/ 40V/ fara baterie si incarcator 1
suflanta frunze pe baterie MTD BLB 40/ 40V/ fara baterie si incarcator 2

suflanta frunze pe baterie MTD BLB 40/ 40V/ fara baterie si incarcator

MTD

ROD-467954

Suflanta frunze baterie MTD BLB 40 (40V) (fara baterie si incarcator) este un dispozitiv perfect pentru adunarea frunzelor. Modelul MTD BLB 40 impresionează printr-un excepțional volum mare de aer suflat de 730 mc/h și o viteză de suflare de 180 km/h. Un mare avantaj a acestei suflante este dat de ușurința de utilizare a acesteia prin posibilitatea de deplasare fără a fi nevoie sa fim mereu conectați prin cablu la rețeaua electrică (sursa electrică fiind asigurată de o baterie de 40V). MTD BLBV40 (40V) este soluția perfecă pentru o grădină curată, fără frunze uscate, cu un minim de efort din partea utilizatorului.
41AA0-QO600
Stoc epuizat
- 413,53 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.


Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

103.60 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

suflanta frunze pe baterie MTD BLB 40/ 40V/ fara baterie si incarcator - Caracteristici

 
Suflanta frunze baterie MTD BLB 40 40V fara baterie si incarcator este o suflanta de frunze actionata printr-un ventilator vertical. Aceast aparat este livrat impreuna cu un sac pentru colectare cu o capacitate de 45 litri si o curea pentru umar. ATENTIE! Bateria si incarcatorul nu sunt incluse in acest pachet. Acestea trebuie comandate separat in cazul in care nu detineti aceste componente bateria si incarcatorul se potrivesc cu mai multe tipuri de unelte si echipamente din gama produselor MTD pe baterie
No reviews

suflanta frunze pe baterie MTD BLB 40/ 40V/ fara baterie si incarcator - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

11 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.