suflanta frunze pe benzina MTD MT 32 CC 1
suflanta frunze pe benzina MTD MT 32 CC 2
suflanta frunze pe benzina MTD MT 32 CC 1
suflanta frunze pe benzina MTD MT 32 CC 2

suflanta frunze pe benzina MTD MT 32 CC

MTD

ROD-467955

Dacă trebuie să curățați frunzele uscate de pe suprafețe mari de de teren atunci suflanta frunze benzina MTD MT 32cc este alegerea perfectă. Datorită dispozitivului căptușit pentru transport și a hamului pentru umeri, dispozitivul oferă un foarte mare confort pe perioada utilizării acestuia. Suflana are un motor în 4 timpi care asigură un volum de aer la o viteză de până la 240 km/h. Cu suflanta frunze benzina MTD MT 32cc, iarba uscată și frunzele uscate căzute pe sol vor fi curățate în cel mai eficient mod.
41BR4BPG678
- 1.555,21 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

87.66 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

suflanta frunze pe benzina MTD MT 32 CC - Caracteristici

 
Suflanta frunze benzina MTD MT 32cc este alegerea perfecta pentru o gradina curata, fara iaba uscata sau frunze de toamna cazute pe pamant. Cu viteza aerului de pana la 240kmh, suflanta de frunze cu motor in 4 timpi faciliteaza pastrarea curateniei pe terenurile de toamna. Nu numai ca puteti curata rapid si usor frunzele cazute, dar si alte resturi - ceea ce il face o masina excelenta pentru ingrijirea gradinii pentru tot restul anului. Este solutia perfecta pentru cei care trebuie sa mentina curata o suprafata mai mare si doresc s-o faca confortabil fara eventuale dureri de spate, suflanta de frunze fiind dotata cu curea si ham. Manerul ergonomic permite o utilizare confortabila cu o singura mana. Butonul de acceleratie este amplasat pe tubul de descarcare si asigura o comutare usoara. MTD MT 32cc este o alegere excelenta atat pentru pasionati, cat si pentru profesionisti. Acesta se caracterizeaza prin greutate redusa, pornire usoara, functionare simpla si performanta ridicata.
5 Produse
No reviews

suflanta frunze pe benzina MTD MT 32 CC - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

11 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.