MOTOCOASA fir+disc 41cm AL-KO BC 500... 1
MOTOCOASA fir+disc 41cm AL-KO BC 500... 2
MOTOCOASA fir+disc 41cm AL-KO BC 500... 3
MOTOCOASA fir+disc 41cm AL-KO BC 500 B disc'25cm ham |2T 50cc 1.9kW 1
MOTOCOASA fir+disc 41cm AL-KO BC 500 B disc'25cm ham |2T 50cc 1.9kW 2
MOTOCOASA fir+disc 41cm AL-KO BC 500 B disc'25cm ham |2T 50cc 1.9kW 3

MOTOCOASA fir+disc 41cm AL-KO BC 500 B disc'25cm ham |2T 50cc 1.9kW

ROD-467683

Cositul independent, acolo unde doriți: cositoarea AL-KO BC 500 B este o alegere convingătoare pentru rezultate eficiente de cosit, la o calitate AL-KO dovedită. Fără cablu sau timp de reîncărcare a bateriei - la alegere între 41 cm (lățime de tăiere) sau 25 cm (lamă) - mașina de tuns iarba pe benzină își face treaba în grădinile mari, pe pajiști, pe pantele dealurilor și oriunde nu aveți o mașină de tuns iarba, dar aveți nevoie de o împingere puternică prin iarbă.
113785
- 1.219,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

70.58 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

MOTOCOASA fir+disc 41cm AL-KO BC 500 B disc'25cm ham |2T 50cc 1.9kW - Caracteristici

 
Pentru a va permite sa lucrati in siguranta si fara efort, motocositoarea este echipata cu un maner de bicicleta. Acest lucru, impreuna cu hamul care distribuie greutatea pe umar, permite un control foarte precis al coasei. Automatul sensibil la atingere asigura o lungime optima constanta a bobinei cu exceptia cazului in care folositi coasa cu disc. Capacul robust al rezervorului din metal garanteaza o durata de viata lunga si ofera o contributie suplimentara la protectia mediului. Cu un motor foarte puternic de 1,9 kW, usor de pornit, de ultima generatie, in 2 timpi, aceasta motocositoare va ofera o experienta unica. Va ajuta sa treceti fara probleme prin orice tip de teren - fie ca este vorba de peluze mari, iarba inalta, garduri vii sau tufisuri. Versatil datorita capului de taiere interschimbabil latimea de taiere delicata de 41 cm poate fi schimbata dintr-o privire cu diiscul de 25cm inclus - pentru a trece cu usurinta prin terenuri usoare pana suprafete mai dificile! Manevrarea usoara a coasei si cureaua de transport dubla reglabila, cu protectie pentru solduri, asigura o munca eficienta si rezultate rapide de cosire pe camp si de-a lungul gardurilor si zidurilor. Controlul automat sensibil la atingere va permite sa reglati cu usurinta lungimea optima a firuluii in timpul cositului, prin simpla atingere a capului de cosit de sol cu exceptia cazului in care folositi masina de tuns iarba cu un cutit. In ciuda motorului sau puternic pe benzina, BC 500 B este usor si sigur de manevrat, in special pentru gradinarii amatori si incepatori, datorita designului sau ergonomic, distributiei optime a greutatii, manerului confortabil si elementelor de transport. Capacul de rezervor din metal robust si de lunga durata protejeaza impotriva deteriorarii si previne in mod fiabil scurgerile de combustibil.Avantajele Motocositoarei AL-KO BC 500 BMotocoasa puternica si usor de manevratGreutate redusa pentru lucrari usoare pana la dificile de iarna si buruieniCoada dreapta cu transmisie unghiulara si maner reglabil pentru ghidarea precisaCu sistem automat pentru accelerare partiala pntru pornire facila si rapida Inclusiv cap de taiere a coasei
5 Produse
No reviews

MOTOCOASA fir+disc 41cm AL-KO BC 500 B disc'25cm ham |2T 50cc 1.9kW - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.