MOTOCOASA fir+disc 41cm SOLO/Al-Ko... 1

MOTOCOASA fir+disc 41cm SOLO/Al-Ko 126 B disc·25cm ham |2T 26cc 0.75kW(1CP)

ROD-467684

Tundere independentă, eficientă și ușoară: Motocoasa cu motor pe benzină solo® by AL-KO 126 B convinge ca model entry-level cu rezultate perfecte de cosit, în calitatea dovedită solo® by AL-KO.Datorită greutății reduse, sistemului de pornire ușoară, ambreiajului centrifugal, ergonomiei bine gândite a mânerului și echilibrului optim al echipamentului, este garantată o funcționare lină într-o poziție de lucru naturală. În plus, unealta este foarte ușor de întreținut, iar schimbarea celor două capete de tăiere incluse, cu disc metalic robust și cap filetat, fir nylon (lățime de tăiere de 25 sau 41 cm), este rapidă și ușoară.
127611
- 1.199,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

69.56 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

MOTOCOASA fir+disc 41cm SOLO/Al-Ko 126 B disc·25cm ham |2T 26cc 0.75kW(1CP) - Caracteristici

 
Cu aceasta motocositoare, care cantareste doar 5,2 kg, beneficiati de un motor in 2 timpi de 0,75 kW cu pornire rapida 26 cc de ultima generatie, de constructia robusta, de comenzile convenabile si de versatilitatea si usurinta de intretinere. Datorita ghidarii confortabile si sigure a uneltei cu manerul tip bicicleta, precum si echilibrului si stabilitatii optime a uneltei arbore din aluminiu, puteti, de asemenea, sa efectuati fara efort, intr-o pozitie delicata a corpului.Chiar si coasa entry-level va ofera un grad ridicat de flexibilitate in utilizare, deoarece in pachetul de livrare sunt incluse doua capete de taiere un disc metalic de 25 cm si un cap damil cu o latime de taiere de 41 cm. Cu acesta din urma, folositi sistemul automat pentru a seta fara efort lungimea optima a firului in timpul functionarii trebuie doar sa atingeti capul motocoasei de sol.Tundere eficienta pe toate suprafetele. Independent de durata de functionare a bateriilor, de lungimea cablurilor si de incurcarea cablurilor - avantajul dvs. pe peluze mari, in parcuri si in zone deschise.Avantajele unei Motocoase SOLO by AL-KO 126B
5 Produse
No reviews

MOTOCOASA fir+disc 41cm SOLO/Al-Ko 126 B disc·25cm ham |2T 26cc 0.75kW(1CP) - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.