Puii Hubbard de la Rodnic

Puii Hubbard, rasa mixtă produsă și crescută de Rodnic, atât pentru carne cât și pentru ouă

Puii Hubbard sunt o rasă mixtă care fac ouă, dar pot fi crescuți și pentru carne. Sunt recunoscuți pentru rezistența la boli și raportul perfect între carne și grăsime. De asemenea, puicuțele ouătoare Hubbard ajung la maturitate să producă u o capacitate la maturitate de a produce peste 200 ouă/an.

Despre puii Hubbard

Puii noștri Hubbard provin din părinți de rasă pură, crescuți în ferma proprie - Rosavis, în cele mai bune condiții. 

Am adus Rasa Hubbard din Franța, de la cel mai mare producător de pui colorați, firma Hubbard Breeders.

Pentru că sunt robuști și au carne de bună calitate, această rasă de pui este una premium. Carnea provenită de la puii Hubbard are un gust delicios, o savoare intensă și unică, cu un echilibru ideal între carne și grăsime. 

Un avantaj important pentru gospodarii care aleg puii Hubbard de la Rodnic este că sunt foarte rezistenți la boli, astfel rata de mortalitate a acestei rase este cu mult mai redusă față de alte rase de pui de o zi.

Puicuța Hubbard adultă are un mare atuu, fiind capabilă să producă peste 200 ouă pe an, în timp ce masculii Hubbard adulți oferă un randament foarte bun de carne la costuri foarte mici.

Calitățile lor, în ceea ce privește viabilitatea și persistența reproductivă, oferă un beneficiu economic semnificativ. Cu alte cuvinte, această rasă crește rapid, consumă puține furaje și dă un randament bun de carne la procesare. De exemplu, greutatea unui pui Hubbard la 3 luni poate ajunge cu ușurință la 4-5 kilograme în viu, iar la sacrificare oferă suficient de multă carne.

Menționăm aici și coloritul lor specific care îți fură privirea și îți colorează gospodăria.

 Așadar, dacă vrei un pui colorat de calitate, rasa Hubbard este ceea ce cauți. 

Cât de simplu este să achiționezi pui Hubbard?

Poți achiziționa pui de o zi rasa Hubbard simplu și rapid.

Plasezi comanda pe site sau telefonic - 0728 082 990, după ce verifici cea mai apropiată locație Rodnic. Noi te anunțăm cu o zi înainte să ajungă puii.

Orice variantă ai alege, rezultatul e garantat: vei avea în gospodărie pui sănătoși și vaccinați conform celor mai înalte standarde, care îți vor umple curtea de culoare, perfecți pentru carne și ouă. 

Ești doar la un click distanță de o rezervare online. Simplu și rapid! - click aici

Produse recomandate:

Alte stiri ce te-ar putea interesa:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.