Rodnic, prietenul gospodăriei tale

Rodnic, partenerul tău pentru pui de o zi

Brandul Rodnic a luat naștere din dorința de a furniza micilor gospodari pui sănătoși pentru propria gospodărie. 

Ce sunt puii de o zi?

Puii de o zi sunt puii mici, abia ieșiți din ou. 

La Rodnic creștem 2 rase de pui de o zi: 

rasa de pui de carne, care sunt special crescuți pentru dezvoltarea mușchilor și a greutății, dar cu o capacitate mai scăzută a puicuțelor de a face ouă;

rasa mixtă, Hubbard, recunoscută pentru rezistența la boli, cu o capacitate a puicuțelor la maturitate de a produce peste 200 ouă/an, și un raport perfect între carne și grăsime. 

Când vine vorba despre calitate nu facem compromisuri. De aceea, puii Hubbard pe care îi producem, provin din părinți de rasă pură, crescuți în ferma proprie în cele mai bune condiții. 

Rasa Hubbard am adus-o din Franța, de la cea mai mare firmă din lume care comercializează genetică de pui colorați, Hubbard Breeders.

Descoperă cel mai vrednic pui chiar aici: https://rodnic.eu/oferta-pui-de-o-zi/!

Te sfătuim cum să crești pui sănătoși

Primele 14 zile reprezintă o perioadă critică pentru puii abia ieșiți din ou. Specialiștii Rodnic te consiliază în procesul de creștere al puilor pentru că ne dorim ca puii tăi să crească sănătoși. Te ajutăm să alegi cea mai bună alimentație și îți oferim sfaturi despre amenajarea mediului în care micile viețuitoare trebuie crescute. Sănătatea puilor tăi este sănătatea familiei tale.

Furaje și nutrienți pentru puii de o zi

Regimul alimentar al puilor diferă în funcție de specie și vârstă.

De exemplu, puii abia ieșiți din ou necesită o atenție sporită, așadar alimentația este extrem de importantă pentru a se putea dezvolta armonios.

Pentru a depăși perioada critică de viață puii au nevoie de un furaj special care să îi ajute să crească repede și sănătos.

Odată depășită perioada critică este necesară o schimbare în regimul alimentar al puilor, trecerea de la un furaj starter la un furaj de creștere, pentru a facilita o creștere în masa musculară și grăsime.

Puii maturi, de exemplu, au un apetit crescut și tind să aibă mai multă grăsime. Furajul specific acestei perioade de viață a puiului îl ajută să își reducă din dorința de a mânca exagerat și astfel împiedică depunerea excesivă de grăsime. 

Dacă ar vorbi, ți-ar mulțumi!

Furajele Rodnic sunt compuse din ingrediente atent verificate și au o digestibilitate ridicată. Grâul și porumbul folosite în rețetele noastre sunt la fel de calitative ca cele folosite pentru alimentația omului.

Un pui fericit înseamnă o familie fericită.  

“Pentru mine calitatea muncii, a bunurilor pe care le propun clienților, are o strânsă legătură cu onestitatea.”

În spatele brandului Rodnic sunt oameni care iubesc oamenii.

Domnul inginer Constantin Mihăilă a creat un brand onest, care vorbește direct și sincer, care le dă sfaturi micilor gospodari și care le furnizează nu doar pui de o zi și furaje, ci o întreagă experiență rodnică.

“Tot timpul sunt ghidat in afaceri, dar nu numai, de nevoia de a fi cât mai onest față de ceilalți din jurul meu.

Această valoare a mea m-a facut să fiu cât mai riguros, în primul rând cu mine, rezultatul fiind neacceptarea unor rezultate echivoce.

Pentru mine calitatea muncii, bunurilor pe care le propun clienților, are o strânsă legătură cu onestitatea.

Iată de ce, mânat de aceste valori, din dorința de a satisface nevoia de calitate, a apărut Rodnic.”

O experiență RODNIC(ă)

Rodnic nu înseamnă doar pui de o zi și furaje și nutrienți pentru păsări. Rodnic este o întreagă experiență pentru gospodarul harnic. De la semințe și îngrășăminte până la unelte pentru grădină și mâncare și accesorii pentru câini și pisici. Noi avem grijă ca tu să ai în curte tot ce ai nevoie.

Pui de o zi

Furaje pentru animale

Soluții naturale pentru sănătatea animalelor

Hrănitori și adăpători pentru păsări

Mâncare pentru câini și pisici

Scule și utilaje pentru gospodărie

Semințe plante

Pomi fructiferi

Rodnic are grijă de toată gospodăria ta! – https://rodnic.eu/

Produse recomandate:

Alte stiri ce te-ar putea interesa:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.