Rodnic, producătorul de pui de o zi

Puii vrednici de la Rodnic

Calitatea este principala valoare după care ne ghidăm la Rodnic. 

“Calitatea muncii, a bunurilor pe care le propun clienților, are o strânsă legătură cu onestitatea. Iată de ce mânat de aceste valori, din dorința de a satisface nevoia de calitate, a apărut Rodnic.”

Domnul Inginer Constantin Mihăilă

Rodnic e despre oameni care iubesc oamenii, de aceea, când vine vorba despre calitate nu facem compromisuri. Părinții puilor noștri sunt crescuți în propria fermă, în cele mai bune condiții, iar în momentul în care se eclozează, puii sunt vaccinați și din incubație ajung direct la tine în... cel mai apropiat magazin RODNIC.

Rase de pui de o zi

La Rodnic creștem 2 rase de pui de o zi: 

• Pui Ross - Această rasă crește rapid în greutate și are o rată de supraviețuire ridicată. Sunt ușor de întreținut și cresc robuști și uniformi. Puii Ross au o adaptabilitate care le permite să fie crescuți în aproape orice condiții. Deși rasa este crescută în special pentru carne, dacă puii sunt hrăniți corespunzător și echilibrat, puicuțele pot produce și ouă. 

Pui Hubbard - Aceștia sunt o rasă mixtă, care fac ouă dar pot fi crescuți și pentru carne. Sunt recunoscuți pentru rezistența la boli și raportul perfect între carne și grăsime. De asemenea, puicuțele ouătoare Hubbard au o capacitate la maturitate de a produce peste 200 ouă/an.

 

Descoperă cel mai vrednic pui chiar aici: https://rodnic.eu/content/16-pui-de-o-zi-de-la-rodnic!

Din incubație direct la tine în gospodărie

Puii de o zi de la Rodnic provin din părinți crescuți în fermele proprii de reproducție, în cele mai bune condiții. Astfel, suntem siguri că puii pe care noi îi livrăm sunt sănătoși și vaccinați conform standardelor.

Îți livrăm puii din incubație direct la tine în gospodărie. La noi totul este foarte bine pus la punct. Tu dai comanda, noi te anunțăm din timp când ajunge transportul cu puii și tu vii în cel mai apropiat magazin Rodnic și îi iei acasă. Astfel, te bucuri de pui sănătoși și proaspeți, vaccinați la zi.

Sănătatea puilor este extrem de importantă pentru noi, de aceea suntem foarte atenți la genetica lor și îi vaccinăm după cele mai înalte standarde ca să ne asigurăm că îți livrăm pui vrednici și rodnici.

Cum poți achiziționa puii de o zi?

Rețeaua de magazine Rodnic s-a extins și suntem prezenți și în orașul tău.

Comandă pui de o zi în doar câțiva pași simpli:

1. Ne contactezi și plasezi comanda ta.

2. Vii în cea mai apropiată locație Rodnic ca să lași avansul.

3. Noi te anunțăm cu o zi înainte la ce oră o să ajungă transportul cu puișorii tăi.

4. Te bucuri de pui sănătoși vaccinați conform celor mai înalte standarde.

Cum poți da comandă?

Poți face rezervare online pe site –https://rodnic.eu/content/16-pui-de-o-zi-de-la-rodnic;

Ne poți suni la telefon - 0728 082 990;

Vii direct în locațiile Rodnic.

Cei mai vrednici dintre pui sunt pregătiți să ajungă în gospodăria ta!

Plasează chiar acum comanda!

Produse recomandate:

Alte stiri ce te-ar putea interesa:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.